رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 651498

تحویل ندادن خودروهای وارداتی با گذشت ۳ ماه از دادن پول

ساعت 24برخی خودروهای وارداتی با وجودمدت زمان قابل ملاحظه از زمان تکمیل وجه هنوز به خریداران تحویل نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ با گذشت بیش از سه ماه از تکمیل فرآیند پرداخت توسط برخی خریداران خودروهای وارداتی، هنوز تعدادی از خودروها تحویل نشده‌اند. این تاخیر در حالی رخ داده که شرکتهای مربوطه وعده تحویل خودروها را ظرف سه هفته پس از تکمیل وجه داده بودند.

بر اساس گزارشهای دریافتی، برخی از خریداران یکی از مدلهای مختلف خودروهای وارداتی، با وجود تکمیل وجه نهایی خود در اوایل آذرماه، همچنان در انتظار تحویل خودروهایشان هستند. این موضوع نگرانیهایی را در میان مصرف کنندگان ایجاد کرده است، به ویژه با توجه به فرارسیدن ایام پایانی سال و احتمال تاخیر بیشتر در تحویل خودروها تا سال آینده وجود دارد.

به عنوان مثال یکی از خریداران در تاریخ 2 آذرماه فرآیند پرداخت خود را تکمیل کرده، اما تاکنون خودروی خود را دریافت نکرده است. این در حالی است که شرکت واردکننده وعده داده بود ظرف سه هفته پس از تکمیل وجه، خودرو تحویل خواهد شد.

هنوز مشخص نیست دلیل اصلی این تاخیرها چیست و چه عواملی پشت پرده این اتفاق قرار دارد. برخی از خریداران گمان میکنند مشکلات مربوط به فرآیند ترخیص خودروها از گمرک یا چالشهای مرتبط با واردات ممکن است عامل این تاخیرها باشد.

تاکنون پاسخ رسمی از سوی شرکتهای واردکننده در مورد دلیل این تاخیرها ارائه نشده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها