رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 651872

فائزه هاشمی: نمی‌توانم آینده روشنی را با اپوزیسیون تصور کنم/ امیدوارم آقای پزشکیان و نظام به اصلاحات کوچک کفایت نکنند/ ترجیح می دهم این نظام اصلاح شود

ساعت ۲۴- فائزه‌هاشمی در گفتگویی اظهار داشت: با شرایطی که در زندان دیدم با وجود اینکه هنوز هم منتقد حکومت هستم اما ترجیحم این است که همین حکومت اصلاح اساسی شود.

فائزه‌هاشمی در گفتگو با  از دو تجربه زندان و همزیستی با اپوزیسیون گفته و اینکه چرا تابستان ۱۴۰۳ در نامه‌ای درباره آن‌ها افشاگری کرده است. فائزه‌هاشمی دست آخر گفته تجربه زندان «نگاه مرا به مبارزه اپوزیسیون تغییر داده» و تصریح کرده است: در زندان متوجه شدم ما آلترناتیو نداریم که هیچ اپوزیسیونی داریم که هنوز به قدرت نرسیده به جان هم افتاده‌اند. آینده روشنی یا این اپوزیسیون نمی توانم متصور شوم.

وی در ادامه اظهار داشت: با شرایطی که در زندان دیدم با وجود اینکه هنوز هم منتقد حکومت هستم اما ترجیحم این است که همین حکومت اصلاح اساسی شود. امیدوارم آقای پزشکیان و نظام به اصلاحات کوچک کفایت نکنند و کاری اساسی انجام دهند.

خبر آنلاین 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها