رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 651994

ترافیک سنگین دوباره جاده چالوس را یک طرفه کرد

ساعت 24 - در آخرین گزارش ترافیکی ساعت ۱۱:۰۳ هفتم فروردین ۱۴۰۴، تردد در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از مرکز مدیریت راه‌های کشور، با توجه به حجم ترافیکی مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال، تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی ممنوع اعلام شده است.

همانطور که آخرین تصاویر دریافتی از دوربین‌های کنترل ترافیک نشان می‌دهد هم‌اکنون در مسیر جنوب به شمال محور چالوس، ترافیک سنگین در محدوده‌های بین پل زنگوله تا سیاه بیشه و همچنین مکارود تا مجلار گزارش شده است.

ترافیک سنگین دوباره جاده چالوس را یک طرفه کرد

در آزادراه تهران–شمال نیز مسیر جنوب به شمال با ترافیک سنگین در محدوده تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ و نزدیکی تونل البرز مواجه است.

در محور هراز، ترافیک در مسیر جنوب به شمال به ویژه در مناطق مشاء، لاسم و بین رینه تا شنگلده سنگین است. با این حال، تردد در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت به صورت روان جریان دارد.

بر اساس اعلام مراجع مربوطه، هیچ گونه اختلال جوی مانند بارش برف یا باران در محورهای شمالی کشور وجود ندارد و شرایط جوی پایدار است.

در سایر جاده‌های کشور نیز وضعیت ترافیکی عادی گزارش شده و تاکنون هیچ ممنوعیت تردد یا ترافیک سنگینی در این محورها ثبت نشده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها