راهنمایی برای کسب و کار و اقامت در امارات
ساعت 24 - اگه تا حالا به فکر زندگی تو یه جای خاص و مدرن افتادی، احتمالاً اسم دبی به گوشت خورده. شهری وسط خلیج فارس که تو چند سال گذشته یه تغییر اساسی کرده و شده یکی از لاکچریترین و پیشرفتهترین شهرهای دنیا. آسمونخراش داره، مراکز خرید عجیبغریب، ساحل، امنیت، کار خوب، هوای گرم، خلاصه هرچی بخوای!

حالا سوال اینه: واقعاً چرا انقدرها دبی محبوب شده واسه زندگی؟ فقط واسه سفر و تفریح نیست؛ کلی آدم از کشورهای مختلف اونجا زندگی میکنن و خیلیاشون اصلاً قصد برگشت هم ندارن.
راهاندازی کسب و کار در امارات
یکی از چیزایی که باعث شده خیلیا به فکر زندگی تو دبی یا شهرهای دیگه اون منطقه بیفتن، همین فرصتهای خوبیه که برای راهاندازی کسبوکار وجود داره. واقعیتش اینه که اونجا تو چند سال گذشته خیلی خوب تونستن سرمایهگذار جذب کنن و کاری کردن که آدمای با ایده از هر جای دنیا بیان و اونجا بیزینس خودشونو راه بندازن. از یه مغازه کوچیک بگیر تا استارتاپهای خفن و بینالمللی، همهچی امکانپذیره، فقط کافیه یه برنامه درست و حسابی داشته باشی.
نکته مهم اینه که قانونگذاریها و مقررات اونجا جوری طراحی شدن که کار راه بندازه، نه اینکه آدمو خسته کنه. واسه همینم هست که خیلیا تجربه بدی که از کاغذبازی و بروکراسی تو جاهای دیگه داشتن رو اونجا نمیبینن. مخصوصاً اگه بخوای تو مناطق آزاد (Free Zone) فعالیت کنی، همهچی خیلی سریعتر و راحتتر پیش میره. مثلاً میتونی صد درصد مالک بیزینس خودت باشی، نیازی به شریک محلی نداری، و مالیات شرکتی هم یا صفره یا خیلی خیلی پایینه.
از اون طرف، زیرساختها هم کاملاً حرفهای و بهروزن. از اینترنت سریع و پایداری که واسه هر بیزینسی نعمته گرفته تا دفتر کارهای مدرن، سالنهای کنفرانس، سیستم حملونقل کارآمد، و حتی دسترسی راحت به بازارهای بینالمللی از طریق فرودگاهها و بندرها. همه اینا باعث میشه حتی اگه یه کسبوکار کوچیک رو از خونهات راه بندازی، باز هم حس کنی تو یه فضای کاملاً حرفهای داری کار میکنی و رشد میکنی.
یکی دیگه از چیزایی که نمیشه راحت ازش گذشت، جامعهی بینالمللی و متنوع اونجاست. خیلیها از اروپا، آسیا، آفریقا و حتی آمریکا اومدن و اونجا دارن زندگی و کار میکنن. این یعنی نهتنها مشتریهای مختلف داری، بلکه فرصتهای همکاری با آدمهایی از فرهنگها و تخصصهای مختلف هم همیشه جلوت هست. این تنوع خودش باعث میشه کلی چیز یاد بگیری و دیدت نسبت به کار و زندگی وسیعتر بشه.
در کل، اگه دنبال یه جایی هستی که بشه با خیال راحت بیزینس راهانداخت، ایدهتو پیاده کردی، و در کنارش زندگی خوبی هم ساختی، دبی (و اطرافش) واقعاً گزینه جذابیه. هم از نظر قانونی راهو برات باز گذاشتن، هم از نظر امکانات چیزی کم نداره، هم از نظر درآمد و بازار یه جای فوقالعادهست. فقط باید با یه برنامهریزی دقیق و کمی تحقیق، قدم اول رو محکم برداری. بعدش همهچی کمکم میافته رو غلتک
.
اقامت در کشور امارات
خب، اگه بخوایم درباره راههای گرفتن اقامت تو امارات صحبت کنیم، باید بدونیم که این کشور به خاطر رشد سریع اقتصادی و امکانات مدرنی که داره، خیلیا رو از سراسر دنیا جذب خودش کرده. حالا اگه تو هم به فکر زندگی یا کار تو این کشور هستی، چند تا راه اصلی برای گرفتن اقامت وجود داره که میتونیم بررسی کنیم.
یکی از رایجترین روشها، ثبت شرکته. با ثبت یه شرکت تو مناطق آزاد تجاری، میتونی مالکیت صد درصد داشته باشی و نیازی به شریک محلی نداری. این کار بهت اجازه میده که اقامت سهساله بگیری و اونو تمدید کنی. البته باید بدونی که هزینههای ثبت شرکت و نگهداریش ممکنه بالا باشه، ولی در عوض، از مالیات بر درآمد معاف میشی و میتونی به بازارهای بینالمللی دسترسی داشته باشییه راه دیگه، سرمایهگذاری تو بخش املاکه. اگه ملکی به ارزش حداقل یک میلیون درهم بخری، میتونی اقامت سهساله بگیری که قابل تمدیده. این روش برای کسایی که قصد دارن تو امارات زندگی کنن و در عین حال سرمایهگذاری مطمئنی داشته باشن، مناسبه. ولی باید حواست باشه که این اقامت به مالکیت ملکت وابستس و اگه ملک رو بفروشی، اقامتت ممکنه لغو بشه.
اگه تخصص یا مهارت خاصی داری، میتونی از طریق ویزای کاری اقدام کنی. تو این حالت، یه کارفرما باید اسپانسر بشه و برات ویزا بگیره. این نوع اقامت معمولاً به مدت قرارداد کاریته و با تمدید قرارداد، اقامتت هم تمدید میشه. البته این روش به پیدا کردن شغل مناسب و کارفرمایی که حاضر به اسپانسر شدن باشه، بستگی داره.
امارات برنامههایی مثل ویزای طلایی هم داره که به سرمایهگذاران بزرگ، کارآفرینان، محققان و افراد با استعدادهای خاص اقامت بلندمدت (۵ یا ۱۰ ساله) میده. شرایط این ویزاها معمولاً شامل سرمایهگذاریهای کلان یا داشتن دستاوردهای علمی و حرفهای برجستهاست.
در نهایت، ازدواج با یه شهروند اماراتی هم میتونه به اقامت منجر بشه، ولی این مسیر پیچیدگیها و شرایط خاص خودش رو داره.
در کل، هر کدوم از این روشها مزایا و معایب خودشون رو دارن و باید با توجه به شرایط شخصی و هدفت از اقامت، بهترین گزینه رو انتخاب کنی.
ویزای طلایی امارات
اخذ ویزای طلایی کشور امارات کی از برنامههای اقامتی بلندمدتیه که از سال ۲۰۱۹ راهاندازی شده و به خارجیها این امکان رو میده که ۵ یا ۱۰ سال تو این کشور زندگی کنن و این مدت قابل تمدیده. این ویزا مخصوص سرمایهگذارها، کارآفرینها، دانشمندها، دانشجوهای ممتاز و افرادیه که تو زمینههای خاص تخصص دارن.
یکی از مزیتهای اصلی این ویزا اینه که نیازی به داشتن اسپانسر محلی نداری و میتونی خانوادهات رو هم با خودت بیاری. همچنین، اگه بیشتر از شش ماه بیرون از کشور بمونی، اقامتت باطل نمیشه.
برای گرفتن این ویزا، باید شرایط خاصی رو داشته باشی. مثلاً اگه سرمایهگذار هستی، باید حداقل دو میلیون درهم تو املاک سرمایهگذاری کنی. اگه کارآفرینی، باید پروژهای با ارزش حداقل ۵۰۰ هزار درهم داشته باشی. دانشجوهای ممتاز هم با معدل بالا میتونن اقدام کنن.
این ویزای طلایی امارات بهت اجازه میده بدون نیاز به اسپانسر محلی، تو این کشور زندگی، کار یا تحصیل کنی و خانوادهات رو هم با خودت بیاری. همچنین، میتونی بیشتر از شش ماه خارج از کشور بمونی بدون اینکه اقامتت باطل بشه.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.