رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 652305

آب دریای خزر و عمان به تهران نمی‌رسد

ساعت 24 - سخنگوی صنعت آب گفت: هیچ برنامه انتقال آب از دریای خزر و دریای عمان به تهران وجود ندارد،اما طرح انتقال آب از طالقان و لار در حال اجراست.

عیسی بزرگ‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت طرح‌های انتقال آب به تهران، اظهار کرد: از گذشته طرح‌های انتقال آب از طالقان و نشتی لار برای تشکیل پروژه‌های انتقال آب به تهران طراحی شد و اکنون هر دو این طرح‌ها در حال اجراست.

وی افزود: طبق برآوردهای صورت گرفته طرح طالقان امسال به نتیجه می‌رسد، فاز اول این طرح انتهای بهار و فاز دوم آن در تابستان به نتیجه خواهد رسید.

سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه برای اجرای این طرح ۵۰۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و تامین مالی آن در این لحظه خوب است و پیش‌بینی می‌شود که مطابق برنامه‌ریزی این طرح اجرایی شود، گفت: پروژه سد لار نیز به شرط تامین مالی به نتیجه خواهد رسید.

بزرگ‌زاده با تاکید بر اینکه هیچ طرحی برای انتقال آب از دریای خزر به تهران وجود ندارد، تصریح کرد: برای انتقال آب از دریای عمان به تهران نیز طرحی تعریف نشده است و چنین برنامه‌ای در دستور کار نیست.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها