رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 652335

نتانیاهو ادعا کرد: از مذاکرات آمریکا و ایران مطلع بودیم

ساعت 24 - نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخلاف برخی شواهد مدعی شد: «از قبل درباره مذاکرات آمریکا و ایران اطلاع داشتیم.»

به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه مدعی شد: «اسرائیل درحال همکاری نزدیک با آمریکا درباره غزه و تهدید ایران است.»

او همچنین با اشاره به طرح رد شده «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای کوچ اجباری فلسطینیان به کشورهای منطقه و تصرف باریکه غزه، ادعا کرد: «درحال مذاکره با ۲ کشور بزرگ برای پذیرش فلسطینیان ساکن غزه هستیم که می‌خواهند به‌طور داوطلبانه مهاجرت کنند. »

نتانیاهو در طول دیدار خود با ترامپ در کاخ سفید نیز ادعا کرد که فلسطینیان «حق» دارند تا مقصد خود را انتخاب کنند.

طرح نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا برای تصرف غزه و کوچ اجباری فلسطینیان توسط جامعه جهانی رد شده است.

نتانیاهو در ادامه سخنان خود ادعا کرد: «از قبل درباره مذاکرات آمریکا و ایران اطلاع داشتیم. خواسته آمریکا کسب اطلاع درباره نظر اسرائیل درمورد توافقی خود بود. »

ادعای نتانیاهو در حالی است که تصاویر چهره مبهوت او در طول دیدارش با رئیس جمهور آمریکا حین اعلام خبر «مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا» توجه رسانه‌ها به خود جلب کرد.

شبکه آمریکایی «سی ان ان» در گزارشی با اشاره به دیدار اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن تاکید کرد: بنیامین نتانیاهو به دنبال پیروزی سیاسی بر سر موضوع ایران و تعرفه‌های وارداتی جدید ترامپ به آمریکا رفت اما دست خالی از کاخ سفید بیرون آمد.

این شبکه افزود: «بزرگ‌ترین ضربه، مربوط به یکی از اصلی‌ترین موضوعات مورد علاقه نتانیاهو بود: ایران. چند روز قبل از این دیدار، رسانه‌های اسرائیلی مملو از این گمانه‌زنی بودند که ۲ رهبر درباره حملات نظامی به ایران گفت‌وگو خواهند کرد و رسانه‌های اسرائیلی طوری تحلیل کردند که حمله نه تنها محتمل است، بلکه به‌طور فزاینده‌ای قطعی به نظر می‌رسد. »

رسانه آمریکایی افزود: البته تیتر اصلی رسانه‌ها پس از دیدار روز دوشنبه ایران بود اما نه آن‌طور که نتانیاهو انتظارش را داشت.

ترامپ اعلام کرد که ایالات متحده و ایران در آستانه آغاز مذاکرات درباره یک توافق هسته‌ای جدید هستند. نتانیاهو از اینکه ترامپ در حال پیگیری مذاکرات با ایران است آگاه بود اما به نظر می‌رسد که افشای ناگهانی مذاکرات قریب‌الوقوع که قرار است از شنبه در عمان آغاز شود، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را شگفت‌زده کرد. او وقتی به تیم مشاورانش نگاه می‌کرد، لبخند به سرعت از چهره‌اش محو شد.

۲ منبع به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفتند که این خبر به‌طور حتم به مذاق اسرائیل خوش نیامد. این منابع افزودند: مشخص نیست که آیا نتانیاهو از قبل از مذاکرات ایران و آمریکا مطلع شده یا اینکه از قبل با او مشورت شده است.

نتانیاهو قبل از بازگشت به سرزمین‌های اشغالی موضع خود را بیان کرد.

وی با اشاره به توافقی در سال ۲۰۰۳ که بر اساس آن لیبی داوطلبانه موافقت کرد که برنامه هسته‌ای نوپای خود را به‌طور کامل از بین ببرد، گفت: ما موافقیم که ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. این می‌تواند با توافق انجام شود اما تنها در صورتی که این توافق به سبک توافق با لیبی باشد.

اما اگر ایران مذاکرات را به تعویق بیندازد، نتانیاهو گفت که گزینه نظامی را به‌طور مفصل با ترامپ مورد بحث قرار داده است.

سی‌ان‌ان یادآور شد: در اسرائیل، آسیب از قبل وارد شده بود.

نتانیاهو از قبل نمی‌دانست

«رونی شاکد» محقق موسسه ترومن در دانشگاه عبری گفت: اگر اسرائیل از قبل می‌دانست، نتانیاهو می‌توانست با برخی ایده‌ها، برخی مطالب جدید و برخی اطلاعات جدید کمک کند. اما اینجا چیزی نیست، اصلاً هیچی.

او ادامه داد: نتانیاهو با دستان خالیِ خالی به خانه برمی‌گردد. نه در رابطه با ایران، نه غزه و نه زندانیان. اصلا هیچی!

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها