رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 652344

معاون وزیر کشور:سال ۱۴۰۴ خشکسالی بیشتری خواهد داشت

ساعت 24 - معاون امور عمرانی وزارت کشور با بیان اینکه با یک مقدار صرفه‌جویی و جابه‌جایی، آب شرب تامین می‌شود، گفت: جای نگرانی برای اکثر شهرها نیست.

 

مسعود نصرتی در گفت‌وگو با ایسنا درباره کمبود آب در پایتخت و در سطح کشور، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی که وجود دارد، سال ۱۴۰۴ خشکسالی بیشتری خواهد داشت؛ اما جای نگرانی برای اکثر شهرها نیست؛ چرا که تناسب آب شرب و آب کشاورزی و صنعت عدد قابل توجهی نیست.

بهره‌برداری ۷ درصدی از آب شرب در کشور 

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ادامه داد: ما ۷ درصد بهره‌برداری آب شرب داریم و با یک مقدار صرفه‌جویی و جا به جایی آب شرب تامین می‌شود و در اکثر استان‌ها این مسئله نگران کننده نخواهد بود. وزارت نیرو متولی این کار است و حتما تمهیداتی نیز برای استان تهران و شهر تهران انجام می‌دهند که ان‌شاءالله مشکلی در این خصوص وجود نداشته باشد.

معاون وزیر کشور با اشاره به نقش شوراها در حل مشکلات حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور، گفت: شوراها یکی از ارکان مهم و دستگاه نظارتی این حوزه هستند و مطمئنا مشارکت و حمایت و همدلی بین وزارت کشور و استانداری‌ها نسبت به شوراهای اسلامی شهر و روستاها، می‌تواند منجر به کارهای بزرگی شود.

وی همچنین عنوان کرد: نهم اردیبهشت ماه روز شوراهاست و رئیس جمهوری را نیز در جلسه شورای عالی استان‌ها خواهیم داشت و این مسئله مطمئنا تاثیرگذار است و وفاق، اتحاد و همدلی پارلمان محلی را نشان می‌دهد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها