رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 652439

تعطیلی واحدهای تولیدی به دلیل مشکلات

واکاوی دلایل ایجاد ناترازی

آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران در یک نشست تازه در اتاق ایران با اشاره به‌ناموفق‌بودن تحقق اهداف چشم‌‌‌‌‌انداز ۲۰‌ساله ایران، گفت: مجلس باید در تحقیق و تفحصی دلایل این امر را بررسی کند.
او با بیان اینکه از هفته آینده تعطیلی واحدهای تولیدی تحت‌تاثیر ناترازی انرژی آغاز خواهدشد، ادامه‌داد: آیا بخش‌خصوصی باید پاسخگوی مشکلات اقتصاد و صنعت کشور باشد؟ مجلس باید دلایل این اتفاق را بررسی کند و با مقصرین برخورد کند. بخش‌خصوصی پیشنهادات زیادی داشته و ارائه‌کرده اما به آن‌ها توجهی نشده‌است. تعطیلی کارخانه‌‌‌‌‌ها و بیکاری کارگران آغاز جریان نارضایتی‌‌‌‌‌ها در جامعه خواهد بود.

نجفی با بیان اینکه اصول توسعه، وجود آب و برق و گاز است و ما در همه این‌‌‌‌‌ها دچار ناترازی هستیم، افزود: اگر برای حل این اوضاع اعلام شرایط اضطراری و برنامه‌‌‌‌‌ریزی برای آن نشود، چگونه باید آن را مدیریت کرد؟ ساختار مصرف انرژی باید با بهینه‌سازی، مدیریت شود اما هنوز در دستور کار دولت نیست.
ارز بخش‌خصوصی را به خودش بسپارید

نیک‌‌‌‌‌مهر از کمیسیون صادرات اتاق ایران نیز با تاکید بر اهمیت پیش‌بینی‌پذیر‌بودن اقتصاد گفت: پرهیز از نرخ‌گذاری دستوری و تشویق صادرات در رشد این بخش بسیار موثر است. اگر کمیسیون حمایت از تولید می‌خواهد کاری انجام دهد باید در صادرات سندی را تدوین کند تا ارز صادرات بخش‌خصوصی متعلق به خودش باشد.

در ادامه عزت‌‌‌‌‌اله اکبری تالارپشتی، رئیس دبیرخانه مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، اتاق تعاون و اتاق اصناف گفت: روسای کمیسیون تخصصی اتاق ایران و اتاق‌های سراسر کشور، پیشنهادهای خود را جمع‌بندی‌کرده تا به کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اصل۴۴ قانون‌اساسی ارائه شود. قادری، رئیس کمیسیون حمایت از تولید مجلس در پایان و در واکنش به اظهارات مطرح‌شده، گفت: هفته آینده همه موارد مطرح‌شده را به‌صورت جمع‌بندی‌‌‌‌‌شده به کمیسیون ارائه خواهیم کرد. سایر طرح‌های در دستور کار کمیسیون را نیز با توجه به‌نظرات اتاق ایران بررسی و نهایی خواهیم کرد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها