اکراین : ۳۰ درصد سلاح آلمان را می خواهیم .
ساعت ۲۴- نماینده اوکراین در سازمان ملل گفت آلمان باید ۳۰ درصد از خودروهای زرهی و هواپیماهای نظامی موجود خود را به کییف اهدا کند.
این درخواست در حالی از سوی «آندری ملنیک» نماینده اوکراین در سازمان ملل مطرح میشود که کشورهای اتحادیه اروپا به دنبال راههایی برای افزایش حمایت از کییف در شرایطی هستند که نسبت به ادامه حمایت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از اوکراین تردید وجود دارد.
به گزارش ایسنا ؛ ملنیک که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲ به عنوان سفیر در برلین خدمت میکرد، درخواست خود را در نامهای سرگشاده خطاب به «فردریش مرتس» صدراعظم احتمالی آلمان در نشریه «ولت آم زونتاگ» مطرح کرد. او نوشت: این در اختیار شما به عنوان افراد صلحجو است که این جنگ لعنتی را تا پایان سال ۲۰۲۵ متوقف کنید.
به گفته ملنیک، آلمان باید ۳۰ درصد از انبار خودروهای زرهی و هواپیماهای خود را شامل حدود ۴۵ هواپیمای یوروفایتر تایفون و ۳۰ هواپیمای جنگنده تورنادو، ۱۰۰ تانک لئوپارد ۲ و ۱۱۵ خودروی جنگی پیاده نظام پوما و ۱۳۰ خودروی پیاده نظام ماردر به کییف اهدا کند. او همچنین از برلین خواست تا در برابر مخالفت مورد انتظار «سوسیال دموکراتها» (SPD) بایستد و ۱۵۰ موشک کروز تاروس به اوکراین ارسال کند.
سوسیال دموکراتهای آلمان به دلیل نگرانی از تشدید تنش بیشتر با روسیه با تحویل موشک مخالفت کردهاند. سوسیال دموکراتها و حزب «اتحادیه دموکرات مسیحی» (CDU) که مرتس متعلق به آن است، در حال حاضر درگیر مذاکرات برای ائتلاف هستند.
آندری ملنیک همچنین از آلمان خواست تا سالانه ۰.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی خود، یا ۲۱.۵ میلیارد یورو (۲۴.۵ میلیارد دلار) را تا سال ۲۰۲۹ به کمک نظامی به اوکراین اختصاص دهد. او نوشت: این بودجه باید در تولید سلاحهای پیشرفته در آلمان و اوکراین سرمایهگذاری شود.
او در نامه خود بهعلاوه خواستار تصویب معیار ۰.۵ درصدی در سراسر اتحادیه اروپا بهعنوان یک پیام هشداردهنده بزرگ به روسیه شد.
مرتس اخیراً نسبت به تحویل موشکهای تاروس به کییف ابراز آمادگی کرده است که انتقاد رهبر حزب سوسیال دموکراتها و وزیر دفاع آلمان را برانگیخته است.
همچنین «سرگئی نچایف» سفیر روسیه در آلمان هشدار داد که چنین محمولههایی هیچ تغییری در میدان نبرد ایجاد نمیکند و تنها آلمان را بیش از پیش در این درگیری دخالت خواهد داد.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.