خرسندی ترامپ از دوردوم گفت وگو با جمهوری اسلامی
ساعت 24 - دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه ۲۱ آوریل با اشاره به دور دوم گفتگوهای هستهای تهران و واشنگتن گفت که ایالات متحده «مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است.»
این سخنان، دو روز پس از دیدار نمایندگان دو کشور در ایتالیا با حضور میانجیگران عمانی بیان شد؛ دیداری که در چهارچوب آن طرفین برای برگزاری دور سوم مذاکرات هستهای اواخر این هفته در مسقط، پایتخت عمان به توافق رسیدند.
اگرچه جزئیات مذاکرات منتشر نشده، اما یک مقام ارشد دولت ایالات متحده نیز در گفتگو با فاکس نیوز، از «پیشرفت بسیار خوب» در مذاکرات خبر داده است.
او تاکید کرده است که دور دوم مذاکرات بیش از ۴ ساعت بطول انجامیده و پیشرفتهای خوبی «هم در مذاکرات مستقیم و هم غیرمستقیم» حاصل شده است.
فاکس نیوز مینویسد که استیو ویتکاف، نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه و عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در مقطعی از مذاکرات رم نیز برای دومین بار در چند هفته اخیر، بطور مستقیم صحبت کردهاند که محتوای مذاکرات ویتکاف و همتای ایرانیاش روشن نیست.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.