رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 652914

داستان تکراری کمبود شیرخشک

ساعت 24 - مدیر کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از پایداری بازار شیرخشک ویژه گروه سنی زیر دو سال در نخستین ماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش ایفدانا، علی صفا، با اشاره به بررسی عملکرد پنج شرکت اصلی تولیدکننده شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴، گفت: بر پایه اطلاعات ثبت‌شده، مجموع تولید این شرکت‌ها به بیش از ۶ میلیون قوطی رسیده که با رقم مصرف گزارش‌شده در همین ماه فاصله‌ای بسیار اندک دارد. این هم‌راستایی میان تولید و مصرف، نشانه‌ای از ثبات در زنجیره تامین شیرخشک است.

وی افزود: علاوه بر تولید، بررسی موجودی شرکت‌های تولیدکننده، شرکت‌های توزیع‌کننده و داروخانه‌ها نشان می‌دهد که در پایان فروردین‌ماه بیش از یک‌ونیم میلیون قوطی شیرخشک در زنجیره تامین کشور موجود بوده است؛ رقمی معادل بیش از ۲۵ درصد مصرف ماهانه که سطح مناسبی از اطمینان را برای ماه‌های آینده فراهم می‌کند.

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پایش مستمر اطلاعات تولید و توزیع و همچنین مدیریت تقاضا، از جمله اقدامات کلیدی سازمان برای حفظ تعادل بازار شیرخشک است. با تکیه بر ظرفیت تولید داخلی، برنامه‌ریزی شده تا در سال جاری نیز پاسخگویی کامل به نیاز مصرف‌کنندگان این گروه سنی انجام گیرد

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها