رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 652943

دلیل احضار سفیر ایران در لبنان

ساعت 24 - به گزارش الجزیره، وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که به مجتبی امانی سفیر ایران در این کشور ابلاغ کرده که وی باید به اصول دیپلماتیک مربوط به حاکمیت کشورها احترام گذاشته و در امور داخلی آن‌ها دخالت نکند!

این وزارت خانه اضافه کرد که سفیر ایران بعد از احضار وی، در مقر وزارت خارجه لبنان به دلیل موضع گیری‌های علنی اخیرش حاضر شد.

گفتنی است که مجتبی امانی سفیر ایران در بیروت روز شنبه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: مسئله «خلع سلاح» توطئه آشکار آمریکا است، زیرا واشنگتن در حالی که خود رژیم صهیونیستی را با پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و موشک‌ها مسلح می‌کند، از تسلیح و تقویت دیگر ارتش‌ها ممانعت به عمل می‌آورد. به محض آنکه کشورها تسلیم شوند و زیر بار خواسته خلع سلاح بروند، در معرض حمله و اشغال قرار می‌گیرند. درست همان‌طور که در عراق، لیبی و سوریه رخ داد.

او تاکید کرده بود: جمهوری اسلامی ایران به خوبی از خطر این توطئه برای امنیت ملت‌های منطقه آگاه است و به دیگران هشدار می‌دهد که در دام دشمنان نیافتند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها