رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 791

حمایت از موقعیت زنان بعداز مرخصی زایمان سیاست افزایش جمعیت

سایت خبری تحلیلی ساعت 24-مشاور وزیر کشور در امور بانوان گفت: در کنار سیاست افزایش جمعیت باید بسته‌های حمایتی نیز ارائه شود تا آسیب‌ها را به حداقل برساند و در این بخش باید از موقعیت شغلی زنان بعد از مرخصی زایمان حمایت شود

حمایت از موقعیت زنان بعداز مرخصی زایمان سیاست افزایش جمعیت
فهیمه فرهمندپور در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: برخی سیاست افزایش جمعیت را راهی برای خانه نشین کردند زنان عنوان می‌کنند که این سخن غیرکارشناسی است.نباید فراموش کرد که افزایش موالید در یک بازه زمانی کوتاه مدت بخشی از وقت خانم‌ها را محدود می‌کند و دراین راستا این هزینه در مقایسه با خطری که جامعه را تهدید می‌کند بسیار ناچیز است.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان اضافه کرد: راهکار دیگر برای اجرای سیاست افزایش جمعیت آن است که سن ازدواج در جامعه کاهش پیدا کند که این امر می‌تواند عمر فعال حضور زنان در تحصیل، شغل و فعالیت اجتماعی را افزایش دهد و آن بانوانی موفق‌ترند که در ابتدا فرزندان خود را پرورش داده و سپس وارد فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند. موضوع عفاف و حجاب موضوع بسیار مهمی است که درایران به دلیل مشکلات اجتماعی از حساسیت بالایی برخوردار است.

فرهمندپور توضیح داد: در زمینه عفاف و حجاب باید برنامه ریزی‌های بلند مدت، کوتاه مدت و میان مدت صورت گیرد که اگر برنامه ریزی بلند مدت در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی انجام می‌شد الان نتایج مطلوبی را برای جامعه دربرداشت ولی مسئولان همیشه به برنامه کوتاه مدت و مقطعی بسنده کردند. موضوع عفاف و حجاب برای زنان و مردان مطرح است ولی درعمل طرح‌های این بخش را فقط برای خانم‌ها اجرایی می‌کنند و در حوزه عملکرد عفاف و حجاب برای مردان تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان تاکید کرد: برای حیای نگاه، برخورد و رفتار شایسته بین دو جنس مخالف هیچ برنامه‌ای اجرا نشده است و مردان نیز باید آموزش ببینند که چگونه با خانم‌ها برخورد داشته باشند. امروزه بسیاری از خانواده‌ها فرزندان خود را رها کرده و تصور می‌کنند که دولت، مدرسه و صداوسیما باید آن‌ها را تربیت کند و این درحالی است که در جامعه‌ پیش از انقلاب خانواده‌ها از فرزندان خود مراقبت و آنان را تربیت کردند که نتیجه آن تربیت، نسل انقلاب و جنگ بود.مسئولین باید از افراط و تفریط دوری کنند چراکه در برهه‌ای از زمان بحث امنیت فرهنگی و گاهی انتخاب آزادی را مطرح کردن که در آن شرایط مسمومی واژه‌ای را به نام آزادی انتخاب برای جامعه توجیه کردند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان جامعه را در قرنطیه قرار داد، تصریح کرد: باید فرزندان را از طریق خانوده‌ها واکسینه کرد و نباید اجازه داد مسمومیت برنامه ریزی شده در جامعه اتفاق افتد و پس از آن قرنطیه رفتاری را اعمال کرد. افزایش مخاطبین شبکه‌های ماهواره‌ای قبح زدایی از رفتار غیراخلاقی در بین نامحرم و خانواده را در پی دارد که این یک تهدید جدی برای جامعه محسوب می‌شود.در حال حاضر ماهواره شیوه سبک زندگی غیراسلامی را ترویج می‌دهد و بر روی تربیت فرزندان تاثیر گذاشته و اقبال خانواده‌ها نسبت به ازدواج و فرزندآوری را نیز کاهش داده است.

فرهمندپور اضافه کرد: در دوره‌ای کاهش میزان ازدواج ناشی از مشکلات اقتصادی بود ولی در حال حاضر میزان ازدواج به دلیل مشکلات فرهنگی ناشی از ماهواره و شبکه‌های اجتماعی کاهش پیدا کرده است. سبک زندگی گزینش‌های فرد از گزینه‌های پیش رو است و اگر این گزینه‌ها بر اساس ملاک دینی باشد سبک زندگی اسلامی است. در جامعه برخی از تبلیغات زنان را به سوی مصرف گرایی سوق می‌دهد که این رفتار با سبک زندگی اسلامی منافات دارد. در ترویج سبک زندگی اسلامی بسیار شعار داده شده است که گام مهمی برای ایجاد حساسیت اجتماعی بوده ولی در بازشناسی و مقابله با شیوع مصادیق غیراسلامی موثر عمل نکردیم.

فرهمندپور خاطرنشان کرد: وزیر کشور اعلام کردند که از طراحان، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان پوشاک اسلامی حمایت خواهند کرد.

ایسنا
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها