رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 92381

براساس آخرین آمار رسمی تا دی سال 92

۸.۶میلیون خانوار در کشور به اینترنت دسترسی داشته اند

ساعت24-براساس تازه ترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار کشور دسترسی خانوارهای کشور در طول سه دوره آمار گیری در سال های 89 ،87 و 92 از مجموع ۲۲.۸میلیون خانوارهای کشور در حدود ۸.۶میلیون خانوار معادل۳۷.۸درصد در محل سکونت به انترنت دسترسی داشته اند که از این تعداد ۷.۶میلیون خانوار معادل ۸۷.۷درصد در نقاط شهری و۱.۱میلیون خانوارمعادل۱۲.۳درصد درنقاط روستایی زندگی می کرده اند.

برااساس همین گزارش در این مدت دسترسی به وسایل ارتباطات جمعی از جمله تلویزیون ،رادیو ،تلفن و اینترنت رشد فضاینده داشته است و نرخ رشد آن در بخش تلفن و تلفن همراه در این مدت کند تر شده است.

۸.۶میلیون  خانوار در کشور به اینترنت دسترسی داشته اند
این آمارهای منتشر شده از شاخص های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور نشان می دهد که در سال ۱۳۹۲ نسبت به سال ۱۳۸۷ سهم خانوارهای دارای تلفن ثابت ۱۱ درصد، سهم خانوارهای دارای تلفن همراه ۲۱.۲ درصد سهم خانوارهای دارای رایانه ۱۵.۷درصد و سهم خانوارهای دارای دسترسی به انترنت در محل سکونت ۱۹.۶درصد بیشتر شده است.
همچنین در سال ۱۳۹۲ نسبت به سال ۱۳۸۹ سهم خانوارهای دارای تلفن ثابت ۱.۳ درصد سهم خانوارهای دارای تلفن همراه ۶.۸درصد سهم خانوارهای دارای رایانه ۱۰.۷درصد و سهم خانوارهای دارای دسترسی به انترنت در محل سکونت ۱۶.۴درصد بیشتر شده است.
به گزارش ساعت 24 در این گزارش که توسط مرکز آمار ایران و سازمان فناوری اطلاعات کشور تهیه شده است همچنین نشان می دهد که استفاده خانوارها و افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات در سه ماهه سال ۹۲ منتهی به دی ماه از مجموع ۲۲.۸میلیون خانوار کشور در حدود ۱۳ میلیون خانوار معادل ۵۷درصد در محل سکونت به رادیو و ۲۲.۵میلیون خانوار معادل ۹۸.۴درصد درمحل سکونت خود به تلویزیون دسترسی داشته اند.
این سهم برای خانوارهای شهری معادل ۶۱.۱درصد و ۹۸.۹درصد و برای خانوارهای روستایی ۴۵.۵درصد و ۹۷.۱ درصد بوده است.
دسترسی خانوارهای کشور به تلفن و رایانه
در این گزارش ازمجموع خانوارهای کشور در حدود ۲۲.۳میلیون خانوار ۹۷.۶درصد درمحل سکونت به تلفن ثابت یا همراه و یا هردو دسترسی داشته اند.اندازه این سهم برای خانوارهای شهری و روستایی به ترتیب ۹۸.۹ درصد و ۹۳.۹ درصد بوده است.از کل خانوارهای دارای تلفن کشور ۵درصد فقط دارای تلفن ثابت ۱.۵ درصد فقط تلفن همراه و ۹۱درصد دارای هردو تلفن ثابت و همراه بوده اند.
همچنین ۱۰.۵میلیون خانوار معال ۴۵.۹درصد در محل سکونت به رایانه دسترسی داشته اند همچنین ۵۴درصد خانوارهای شهری و ۲۳.۳درصد خانوارهای روستایی کشور در محل سکونت خود به رایانه دسترسی داشته اند.
وضعیت دسترسی به انترنت در محل سکونت
از مجموع ۲۲.۸میلیون خانوارهای کشور در حدود ۸.۶میلیون خانوار معادل۳۷.۸درصد در محل سکونت به انترنت دسترسی داشته اند که از این تعداد ۷.۶میلیون خانوار معادل ۸۷.۷درصد در نقاط شهری و۱.۱میلیون خانوارمعادل۱۲.۳درصد درنقاط روستایی زندگی می کرده اند.
اندازه این سهم برای خانوارهای شهری ۴۵.۱ درصد و برای خانوارهای روستایی ۱۷.۵درصد است.
از کل خانوارهای کشور در محل سکونت که به اینترنت دسترسی داشته اند از نظر نوع دسترسی ۳.۸ میلیون معادل ۴۴.۱درصد درصد به باند پهن ثابت ای دی اس ال و نحوه دسترسی ۲.۶میلیون خانوار معادل ۳۰.۲درصد حداقل باند پهن بی سیم وای فای و وای مکس و نحوه دسترسی بالغ بر ۸۳۳ هزار خانوار معادل ۹.۷ درصد حداقل باند باریک ثابت یا دیال آپ بوده و نحوه دسترسی حدود ۸۴۲هزار خانوار معادل ۹.۸ درصد حداقل باند باریک سیال یا جی پی آر اس بوده است. در این گزارش تاکید شده که نحوه دسترسی ۲.۳میلیون خانوار ۲۶.۶درصد اظهار نشده است.
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها