رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 97773

7درسی که اندروید به آیفون آموخته است

ساعت 24-اندروید و iOS همواره در حال رقابت سالم با یکدیگر هستند و این رقابت باعث شده است تا این دو پلتفرم هر سال بهتر از گذشته عمل کنند و ویژگی‌های بهتری را برای رقابت با یکدیگر معرفی کنند.

7درسی که اندروید به آیفون آموخته است
اندروید و iOS دو سیستم عامل محبوب این روزهای دستگاه‌های موبایل هستند و رقابت بین این دو باعث بهبود و پیشرفت هر دو پلتفرم شده است. برای آشنایی با ۷ موردی که iOS از اندروید به ارث برده است با زومیت همراه باشید.
۱.مالتی تسکینگ

مالتی تسکینگ به فرآیندی گفته می‌شود که کاربر برای جابه‌جایی بین اپلیکیشن‌ها دیگر نیازی با بارگذاری مجدد آن‌ها نداشته باشد. شاید امروزه این قابلیت برای شما بسیار عادی به نظر برسد ولی iOS مدت‌ها از این قابلیت بی‌بهره بوده است. این قابلیت تا زمان عرضه iOS ۴ در سال ۲۰۱۰ برای کاربران آیفون در دسترس نبود. سیستم‌عامل اندروید از نسخه ۱ خود از مالتی تسکینگ پشتیبانی کرده است ولی آیفون، ۳ سال را بدون این قابلیت سپری کرد. امروزه دیگر این قابلیت برای کاربران گوشی‌های هوشمند بسیار عادی شده است و هر دو سیستم‌عامل به خوبی از آن بهره می‌برند.



۲.صفحه‌نمایش بزرگ

وقتی برای اولین بار سامسونگ گلکسی نوت خود را عرضه کرد بسیاری این گوشی را به خاطر ابعادش به تمسخر می‌گرفتند. اما هر سال شاهد بزرگ‌تر شدن گوشی‌های هوشمند هستیم و شکاف بین تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند هر روز کمتر از قبل می‌شود. اما اپل سال‌ها از صفحه‌نمایش ۳.۵ اینچی در گوشی‌هایش استفاده می‌کرد.

اپل سرانجام در آیفون ۵ اندازه صفحه‌نمایش را به ۴ اینچ افزایش داد که این تغییر عرض صفحه‌نمایش را تغییر نداد. اپل در آیفون ۶ باز هم تصمیم به افزایش ابعاد صفحه‌نمایش گرفت و ما شاهد آیفون ۴.۷ اینچی بودیم. اپل در کنار آیفون ۴.۷ اینچی، یک فبلت ۵.۵ اینچی نیز عرضه کرد. استفاده از صفحه‌نمایش کوچک برای یک بازه طولانی برای اپل به یک عادت تبدیل شده بود ولی امروز شاهد هستیم که هر دو پلتفرم ابعاد مختلفی را برای کاربران فراهم کرده‌اند.



۳.پنل تنظیمات

دسترسی سریع به تنظیمات گوشی تا زمان عرضه iOS ۷ برای کاربران آیفون غیرممکن بود. اگر یک کاربر اندروید باشید حتما با این ویژگی از مدت‌ها قبل آشنایی دارید و برای شما دسترسی سریع به تنظیمات و تغییر در آن‌ها چیز جدیدی نیست.



۴.آپدیت‌های OTA

آپدیت فریمور بدون نیاز به اتصال گجت به کامپیوتر، قابلیتی است که از همان ابتدا برای کاربران اندروید در دسترس بوده است. اما کاربران آیفون تا قبل از iOS ۵ قادر به دریافت آپدیت‌ها بصورت OTA نبودند. کاربران اندروید برای دریافت آپدیت می‌توانند از دو راهکار اتصال گوشی اندرویدی به کامپیوتر و یا دریافت آپدیت از طریق وایفای استفاده کنند. تصور اینکه کاربران آیفون زمانی مجبور به اتصال تلفن همراه خود به یک پورت USB و آپدیت آن از طریق iTunes بوده‌اند، کمی دیوانه‌کننده به نظر می‌رسد.



۵.اعلان‌های تعاملی

برای مثال وقتی یک ایمیل دریافت می‌کنید امروزه شما قادر هستید در هر دو پلتفورم به این ایمیل در نوتیفیکیشن پاسخ دهید یا آن را بایگانی کنید. به این نوع از اعلان‌ها یا نوتیفیکیشن‌ها اصطلاحا تعاملی گفته می‌شود. این نوع اعلان‌ها را ما در iOS ۸ شاهد بودیم که به کاربران آیفون اجازه تعامل با اپلیکیشن بدون باز کردن آن را می‌داد. اگر کاربر آندروید باشید قطعا پیش از کاربران آیفون از این قابلیت استفاده کرده‌اید.



۶.دوربین‌های مجهز به فلاش

آیفون‌های اپل تا زمان آیفون ۴ از فلاش استفاده نمی‌کردند. استفاده نکردن از فلاش باعث عملکرد بسیار ضعیف دوربین گوشی در شب و در محیط‌های بسته می‌شود و در حال حاضر نیز استفاده نکردن از آن برای گوشی‌های هوشمند یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود. گوشی‌های اندرویدی مانند گوشی سامسونگ گلکسی (گوشی اندرویدی سامسونگ که در سال ۲۰۰۹ میلادی عرضه شد) پیش از آیفون از فلاش استفاده می‌کردند. امروزه گوشی‌های پرچمدار برای دوربین جلوی خود نیز از فلاش استفاده می‌کنند.



۷. تغییر والپیپرها

این قابلیت یک قابلیت نرم‌افزاری سطح بالا نیست و کاربران اندرویدی از همان روزهای اول به راحتی و با توجه سلیقه خود والپیپرها را تغییر می‌دادند. چند سال قبل، استفاده از والپیپرهای متحرک در اندروید قابلیت بسیار جالبی به شمار می‌رفت. آیفون برای مدت سه سال (از عرضه نخستین آیفون) فقط از پس‌زمینه سیاه استفاده می‌کرد و این مساله تا زمان عرضه iOS ۴ هنوز پابرجا بود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها