رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 99259

ورود استادیاران و دانشیاران نخبه به جمع دارندگان جایزه علمی نخبگی در آیین‌نامه جدید

ساعت 24-قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از اصلاح آیین‌نامه‌ «اعطای تسهیلات و جایزه علمی نخبگان» خبر داد که بر اساس آن استادیاران و دانشیاران جوان نخبه نیز می‌توانند به جمع دارندگان جایزه علمی نخبگی بپیوندند.

ورود استادیاران و دانشیاران نخبه به جمع دارندگان جایزه علمی نخبگی در آیین‌نامه جدید
دکتر سعید سهراب‌پور: با اصلاح آیین‌نامه فعلی، از این پس استادیاران و دانشیاران دانشگاه‌های کشور نیز می‌توانند در صورت کسب شرایط لازم در آیین‌نامه، جایزه علمی نخبگی را دریافت کرده و در شمار نخبگان شناسایی شده از سوی بنیاد ملی نخبگان قرار گیرند.

وی این خبر را که «چرا استادیاران و دانشیاران جوان دانشگاه‌های کشور که هنوز به درجه استادی دانشگاه نرسیده‌اند، اما دارای شرایط احراز نخبگی و از چهره‌های علمی موثر بین‌المللی هستند نمی‌توانند جایزه علمی نخبگی را در کشور دریافت کنند؟» اعلام کرد و افزود: در حال حاضر آیین‌نامه اعطای تسهیلات و جایزه علمی «علامه طباطبایی» ویژه استادان و پژوهشگران نخبه کشور، دارای شرایط بسیار سختی است و محدودیت‌هایی دارد که باید اصلاح شود.

سهراب‌پور با اشاره به این که تا کنون ۹۰ نفر از اعضای هیات علمی استاد تمام و نیز محققان ، استادان پیشکسوت تاثیرگذار و چهره‌های علمی ماندگار در حوزه‌های تخصصی مختلف، با معرفی دانشگاه‌ها ، فرهنگستان‌ها و مراکز تحقیقاتی و با بررسی شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان، موفق به دریافت جایزه نخبگی «علامه طباطبایی» شده‌اند گفت: همچنین ۱۵ نفر از نخبگان شناسایی شده جدید نیز، طی مراسمی در آبان ماه امسال معرفی می‌شوند و با دریافت جایزه «علامه طباطبایی» به جمع ۹۰ نخبه شناسایی شده تا کنون می‌پیوندند.

وی درباره جایزه استادیاران، دانشیاران و استادان نخبه کشور نیز گفت: بر اساس آیین‌نامه جدید اعطای تسهیلات و جایزه علمی نخبگی که بزودی تصویب خواهد شد، نخبگان به دو گروه زیر ۴۰ سال و بالای ۴۰ سال تقسیم می‌شوند و در هر گروه، بهترین‌ها طبق ضوابط، جایزه «استادان سرآمد» را دریافت خواهند کرد. جایزه «علامه طباطبایی» نیز به جایزه علمی «یک عمر خدمت علمی» تغییر نام داده و به نخبگان پیشکسوت بسیار تاثیرگذار که تعداد آنها اندک است، اهدا خواهد شد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از اعطای کرسی علمی به مدت سه سال به برگزیدگان نخبه، اعطای گرنت ۵۰ میلیون تومانی، صدور مجوز برای دریافت حقوق و مزایای میزبانی از چهار دانشجوی محقق پسادکتری جهت انجام کارهای تحقیقاتی، اهدای کمک هزینه سفر حج عمره استاد نخبه به همراه یکی از اعضای خانواده، یک بار میزبانی همکار پژوهشی از سایر کشورها، وام مسکن ۱۰۰ میلیون تومانی و بیمه تکمیلی کامل، به عنوان تسهیلات جایزه علمی علامه طباطبایی نخبگان نام برد.

سهراب‌پور همچنین خبر داد: آیین‌نامه‌های برگزیدگان حوزوی و برگزیدگان ادبی در هیات امنای بنیاد ملی نخبگان تصویب شده‌اند و آیین‌نامه جدید برگزیدگان هنری نیز در دست بررسی است.
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها